Megint egy rizses hús, ami más variációval készült, mint a többi:) Mert van, amit pörköltesen készítek, csak rizs és hús, aztán van, ami pörköltes, zöldborsós, van, amelyik nem pörköltes, de borsós (mint ez is) és még van, amelyik nem pörköltes, de zöldséges. Lehet válogatni, kinek melyik tetszik:) Elkészítési módja szinte azonos mindegyiknek. És készülhet csirkéből, sertésből, megint csak ízlés szerint:)
Ezt most kifejezetten Zsozsóka kis unokám kérte, hogy husi legyen rizzsel és sok borsóval... :)Kicsi Annácska pedig helyeslően csatlakozott nagy tesója véleményéhez!:)
Az már fáradtság és hangulatfüggő, hogy tetszik-e a kicsiknek, ha megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel... Ha kétséges, azt inkább kihagyom, vagy csak a felnőtteknek szórok rá.
4 megjegyzés:
Hangulatos a fejléced! Te készítetted?
Nem, a neten találtam, de oda is írtam a sarkába, hogy hol találtam.
Nekem a kedvenc ételem a rizses hús, a pörköltes változat. De ez is biztos finom lehet.
Lívia, olyat is szoktam készíteni, de a gyerekek ezt szeretik jobban:)
Megjegyzés küldése