Oldalmegjelenítések:

2022. augusztus 1., hétfő

Templomi koncert

Meleg ide, meleg oda,  vasárnap délután temetőlátogatással egybekötött templomi koncerten vettünk részt Essingben, a Parish Church of the Holy Spirit (Szentlélek plébániatemplom) templomban.
 Itt Heinz Grobmeier és neves barátai adtak elő Gregorián énekeket és szólaltattak meg csodás zeneszerszámokat. 


A Gregorián énekek mindig lenyűgöztek, de élő előadásban hallgatni még sosem volt szerencsém. A megemlékezésre és a templomi koncertre meghívással lehetett elmenni. Az előadás ingyenes volt, így azok is élvezhették, akik ez idő tájt éppen a templomban hűsöltek, ill. gyönyörködtek a csodás freskókban. A  templom megkapó belső térrel és (1711-ben épült) éltes korral bír.

 A meghívottak - mi is - az előadás után átsétáltunk a Brauerei Gasthof Schneider sörfőzde és étterem terasztára, ahol ingyenesen fogyaszthattunk szinte bármit. 


Olyan 40 személy volt, akit megvendégeltek. Nem kóstoltam meg a ház saját sörét, mert az én ízlésemnek elég barna volt. Én a világos sörből is a radlert szeretem. Igazából nem tudtam az ízvilágot elképzelni, esetleg nem jó élményt szerezni magamnak pedig nem akartam. Így csak vizet, cappuccinót és két szelet gyümölcstortát fogyasztottam... Jó választás volt  

Este felé volt már, mikor hazaértünk. Itthon még vidáman megvacsoráztunk és újból felelevenítettünk egy két jó poént.

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...