Jó alkalom, hogy összeszámoljam, mennyi szakácskönyvem gyűlt össze az évek folyamán. (Sajnos, újabbakat már nem veszek, az áruk miatt... Viszont kárpótol a net:)
1. Fülöp Margit: Mindenki szakácskönyve (l955)
2. Horváth Ilona: Szakácskönyv (1974)
3. F. Nagy Angéla: Fiatalok főzőiskolája (1985)
4. Péter Jánosné: Süteményeskönyv (1987)
5. Domokos Lászlóné: Mindentudó szakácskönyv (1974)
6. F. Nagy Angéla: Édes és sós sütemények (1997)
7. Pelle Józsefné: Minerva nagy szakácskönyv (1980)
8. Monspart - Salamon: Főzzünk másképp is (1984)
9. Receptfüzet - Húsipari kiadó (1983)
10. dr. Falk - Tardos: Kedves tipegő (1985)
11. F. Nagy Angéla: Süteményt télen-nyáron
12. Arany szakácssapka
13. Verő Juli-Jámbor Zsóka: Olcsón, egészségesen (1997)
14.Pákozdi Judit: Burgonyából télen-nyáron (1984)
15. Háziasszonyok kézikönyve (1987)
16. A 100 legjobb kínai étel (2002)
17. Sós főtt tészták (1987)
18. Mária Hajková: Grill, kukta és alufólia a konyhában (1987)
19. Pelle Józsefné: Befőzés, házi tartósítás (1981)
20. F. Nagy Angéla: Befőzés télen-nyáron
21. Pelle Józsefné: Nyári ízek télire (1986)
22. Unger Károly: Baromfiból télen-nyáron
23. F. Nagy Angéla: Fiatalok főzőiskolája (1985)
24. Bokor Judit: Finn konyha (1987)
25. Szakál László: Disznótoros receptek (1988)
26. Francia konyha (1984)
27. Spanyol konyha
28. Zsidó konyha
29. Maria Hajková: Mit főzzünk burgonyából (1989)
30. Kun Szabó Julianna: Vendégvárás (1995)
31. Reader's Digest: Ízek a világból (1991)
32. Főzőcske takarékosan (1980)
33. Hermann Bareiss: Késsel? Kézzel? Villával? (1999)
34. Váncza süteményes füzet (nagyon régi)
35. Különlegesen eltett gyümölcsök (1970)
36. Tolna Kálmán: Egytálételek (1986)
37. Verő Juli: Hónapok, napok, ételek (1984)
38. Burits - Erdélyiné: Miből? Mit? Hogyan? (1982)
39. Receptlexikon (2002)
40. F. Nagy Angéla: Különleges konyha (1987)
41. Édességek, sütemények a világ minden tájáról (2002)
42. Lejtényi - Waldhauser: Rongyosrétes (1990)
43. Zenei ki mit főz? (1983)
44. F. Nagy Angéla: A család szakácskönyve (1981)
45. Finomságok gombával
46. Túrós Emil: Húsételek és egyéb finomságok
47. Huba - Stadler: Tanácsok és receptek mikrohullámú sütőhöz (1989)
48. Sarah Brown: Mikrohullámú szakácsművészet (1989)
49. Romváry Vilmos: Fűszerek könyve (1981)
50. Ételkészítési ismeretek (tankönyv) (1988)
51. B. Laci bácsi: Modern konyhaművészeti kalauz I-IV. (2002)
52. A Planétás receptjei (1984)
53. Fagylaltkelyhek
54. Johannes Mario Simmel: Néhanapján kaviár (1984)
55. F. Nagy Angéla: Gyümölcsből télen-nyáron
56. F. Nagy Angéla: Takarékosan télen-nyáron
57. Főzőkanállal hazán kívül (1985)
58. K Daday - Pataki: Kezdő háziasszonyok könyve (1990)
59. Nagyanyáink receptjei (1983.)
60. Szakácskönyv fiataloknak
61. Párkány Mihály: Családi hidegkonyha (1984)
1. Fülöp Margit: Mindenki szakácskönyve (l955)
2. Horváth Ilona: Szakácskönyv (1974)
3. F. Nagy Angéla: Fiatalok főzőiskolája (1985)
4. Péter Jánosné: Süteményeskönyv (1987)
5. Domokos Lászlóné: Mindentudó szakácskönyv (1974)
6. F. Nagy Angéla: Édes és sós sütemények (1997)
7. Pelle Józsefné: Minerva nagy szakácskönyv (1980)
8. Monspart - Salamon: Főzzünk másképp is (1984)
9. Receptfüzet - Húsipari kiadó (1983)
10. dr. Falk - Tardos: Kedves tipegő (1985)
11. F. Nagy Angéla: Süteményt télen-nyáron
12. Arany szakácssapka
13. Verő Juli-Jámbor Zsóka: Olcsón, egészségesen (1997)
14.Pákozdi Judit: Burgonyából télen-nyáron (1984)
15. Háziasszonyok kézikönyve (1987)
16. A 100 legjobb kínai étel (2002)
17. Sós főtt tészták (1987)
18. Mária Hajková: Grill, kukta és alufólia a konyhában (1987)
19. Pelle Józsefné: Befőzés, házi tartósítás (1981)
20. F. Nagy Angéla: Befőzés télen-nyáron
21. Pelle Józsefné: Nyári ízek télire (1986)
22. Unger Károly: Baromfiból télen-nyáron
23. F. Nagy Angéla: Fiatalok főzőiskolája (1985)
24. Bokor Judit: Finn konyha (1987)
25. Szakál László: Disznótoros receptek (1988)
26. Francia konyha (1984)
27. Spanyol konyha
28. Zsidó konyha
29. Maria Hajková: Mit főzzünk burgonyából (1989)
30. Kun Szabó Julianna: Vendégvárás (1995)
31. Reader's Digest: Ízek a világból (1991)
32. Főzőcske takarékosan (1980)
33. Hermann Bareiss: Késsel? Kézzel? Villával? (1999)
34. Váncza süteményes füzet (nagyon régi)
35. Különlegesen eltett gyümölcsök (1970)
36. Tolna Kálmán: Egytálételek (1986)
37. Verő Juli: Hónapok, napok, ételek (1984)
38. Burits - Erdélyiné: Miből? Mit? Hogyan? (1982)
39. Receptlexikon (2002)
40. F. Nagy Angéla: Különleges konyha (1987)
41. Édességek, sütemények a világ minden tájáról (2002)
42. Lejtényi - Waldhauser: Rongyosrétes (1990)
43. Zenei ki mit főz? (1983)
44. F. Nagy Angéla: A család szakácskönyve (1981)
45. Finomságok gombával
46. Túrós Emil: Húsételek és egyéb finomságok
47. Huba - Stadler: Tanácsok és receptek mikrohullámú sütőhöz (1989)
48. Sarah Brown: Mikrohullámú szakácsművészet (1989)
49. Romváry Vilmos: Fűszerek könyve (1981)
50. Ételkészítési ismeretek (tankönyv) (1988)
51. B. Laci bácsi: Modern konyhaművészeti kalauz I-IV. (2002)
52. A Planétás receptjei (1984)
53. Fagylaltkelyhek
54. Johannes Mario Simmel: Néhanapján kaviár (1984)
55. F. Nagy Angéla: Gyümölcsből télen-nyáron
56. F. Nagy Angéla: Takarékosan télen-nyáron
57. Főzőkanállal hazán kívül (1985)
58. K Daday - Pataki: Kezdő háziasszonyok könyve (1990)
59. Nagyanyáink receptjei (1983.)
60. Szakácskönyv fiataloknak
61. Párkány Mihály: Családi hidegkonyha (1984)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése