Előfordul és nem csak nagyobb ünnepek után, hogy marad sült-, főtt- vagy rántott hús. Nem sok kedvünk van pl. a másnapos rántott szelethez és a másnapos sült burgonyához úgy, hogy csak felmelegítjük. Én most azt találtam ki, hogy a maradék karika burgonyát leraktam egy kizsírozott kis méretű tepsibe, ráraktam a rántott szeleteket.
1 kis pohár tejfölt elkevertem 2 egész tojással és szépen a hús tetejére kanalaztam úgy, hogy az alatta lévő burgonyára is kerüljön. Megszórtam finomra vágott snidlinggel. Előmelegített sütőben jól átsütöttem.
Amikor elkészült, fejes salátát kínáltam mellé. Nagyon finom volt:)
1 kis pohár tejfölt elkevertem 2 egész tojással és szépen a hús tetejére kanalaztam úgy, hogy az alatta lévő burgonyára is kerüljön. Megszórtam finomra vágott snidlinggel. Előmelegített sütőben jól átsütöttem.
Amikor elkészült, fejes salátát kínáltam mellé. Nagyon finom volt:)
10 megjegyzés:
Szuper ez a husi így. Nagyon jó ötleteid vannak! Megjegyzem ezt a receptet, illetve mentem... :)
Nálunk sem ugranak a kimaradt rántott húsért, úgyhogy én is mentem az ötletet :)!!
Gabriella, Maria, nagyon örülök, hogy megtetszett Nektek is:))
Remek ötlet!!!
Tényleg remek ötlet:)Nálunk sosem marad ki rántott hús, mert annyira ritkán készítek, azonnal befalják. De sült hús szokott, raktározom is az ötletet:)
a rántotthús az nálunk is elfogy,de sült hússal én is el fogom készíteni:)!
Zsuzsa, Trollanyu, köszönöm:)
Tényleg jó ötlet, és nagyon guszta a képeken! :)
Finom és jól mutat!
Ez igazán izgalmas étel, nagyon tetszik, legközelebb kipróbálom!
Megjegyzés küldése