Hoppá!:) Ma ebédre már el is készítettem a sült zöld paradicsomot:)
Amíg a paradicsomokat sütögettem, két dolog foglalkoztatott. Közbevetőleg jegyzem meg, hogy én mostanában ezt a filmet nem láttam. De az egyik dolog az volt, hogy ha így kirántva csinálták volna, nevezték-e volna sültnek? A másik,hogy amerikában általában vagy grillen sütnek, vagy egészben...
De ezek csak egy laikus gondolatai voltak. Mert az is eszembe jutott, hogy Marka viszont most nézte meg a filmet, említi is a posztjában. Tehát, csak kiderült volna, ha nem így készül...:)
Közben elkészültek a paradicsomok, én petrezselymes burgonyapürét készítettem hozzá, lévén, hogy ebédre készítettem.
Kicsi unokám a tányérka zöldségleves után megevett 2 db paradicsomot, a hozzávaló burgonyapürével.
Mit mondjak? Sikere volt!:) Azt hiszem, még az idén is, de ezen túl mindig, ha lesz zöld paradicsomunk, fogunk ilyet készíteni:)
3 megjegyzés:
Gyors voltál:) És mégis milyen íze van, nem tudom elképzelni. szépen ki kell próbánom:)
Nahát! Ez meglepetés nekem. imádom a különféle bundázott zöldségeket, de paradicsomról még nem is hallottam. Ki kell próbálnom! :)
Kata, csak nyugodtan próbáljad ki!:)
Kedves MJ! És a film címére sem emlékszel?:) Próbáljad ki Te is, nem fogod megbánni:)
Megjegyzés küldése