Előfordul, hogy tarkabab levest főzünk, másodiknak meg palacsintát. Felénk mindenképpen kerül tészta a levesbe.
Ha nincs elég időnk, de szeretnénk a levesbe tésztát, az utolsó 1-2 db-ra elegendő palacsintatésztát még sózzuk meg, úgy süssük ki.Utána már csak megéltre kell vágni és rászedni a levest.
4 megjegyzés:
Bableves után nálunk is szokott lenni palacsinta, de így együtt, benne a levesben még nem ettem. De finom lehet, egyszer megkóstolnám.
Katalin, egyedül arra kell ügyelni, hogy sós palacsinta kerüljön a levesbe:)
Egyszer-egyszer át lehet hidalni az esetleges "problémát":)
Én a bablevesbe mindig csipetkét főzök be, vagy egészen apró nokedlit 1 tojásból, így szeretjük.
Anikó, én is úgy szeretem. Ezzel a palacsintametélttel csak azt szerettem volna megmutatni, hogy "jobb híján" így is lehet!:) Nem minden fiatalasszony tud csipetkét készíteni... Palacsintát talán inkább:) És mégsem bolti tészta!
Megjegyzés küldése