Oldalmegjelenítések:

2020. május 16., szombat

Klasszikus hollandi mártás



 
Alaprecept

Hozzávalók: 

12 dkg olvasztott vaj 
2 tojássárgája 
csipet só 
fehér bors 

Elkészítés: 

A tojássárgákat vízfürdő felett sózzuk. Vannak, akik egy kanál hideg vizet vagy tejszínt adnak hozzá. Lassan, folyamatos habverős keverés mellett, nehogy rántottát kapjunk, hozzáadjuk az olvasztott vajat. Addig keverjük, amíg besűrűsödik. Borsozzuk, tehetünk hozzá kevés frissen facsart citromlét is. 
Meleg vízfürdőn tartjuk tálalásig.

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...