Hozzávalók:
60 dkg (kb. 4 nagyobb) csirke alsócomb
20 dkg brokkoli
20 dkg karfiol
25 dkg negyedelt csiperkegomba
5 dkg (1 kis fej) lilahagyma
olívaolaj
só
bors
szegfűgombás fűszersó (opcionális)
szarvasgombás fűszerolaj (opcionális)
bors
szegfűgombás fűszersó (opcionális)
szarvasgombás fűszerolaj (opcionális)
Elkészítése:
A megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Egy tepsit olívaolajjal kikenünk. Beleöntjük a gombát, közé helyezzük a combokat, megszórjuk a szeletekre vágott lilahagymával. Rárakjuk a brokkolit, a karfiolt, megszórjuk a szegfűgombás fűszersóval (ennek hiányában sima sóval), szórunk rá bőven szarvasgombás fűszerolajat (ennek hiányában olívaolajat, de a sima napraforgóolaj is megfelel).
Amikor megsültek a combok és a zöldségek, tálalhatunk.
Lehet hozzá készíteni pl. öntetet, salátát, ki mit szeret.
1 megjegyzés:
Ez nagyon finom lehetett. Mi is szeretjük így.
Megjegyzés küldése