(2 személyre)
0,5 kg csirkemáj
2 ek étolaj
1 közepes fej vöröshagyma
45 dkg tavaszi vegyes zöldség
12,5 dkg (1 cs) bulgur
bors
majoránna
só
Elkészítése:
A csirkemájat nem túl kicsi darabokra vágjuk. A vöröshagymát apró
kockára vágva, enyhén megsózva, az olajon - fedő alatt - megpirítjuk. Hozzáadjuk
a zöldséget, azzal együtt pároljuk, amíg a zöldség már éppen kész lenne. Ekkor
hozzáadjuk a csirkemájat, azzal csak addig pirítjuk, amíg a máj egyformán
kifehéredik. Adunk hozzá 1 kk őrölt paprikát, elkeverjük és el is készült. A
zacskó bulgurt a leírás szerint forró, sós vízben 10 percig főzzük,
lecsepegtetjük és letakarva tálalásig félretesszük.
Készíthetünk hozzá salátát,
adhatunk savanyúságot, ízlés kérdése.
3 megjegyzés:
Sziasztok,
Pénzügyi problémái esetén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy protokollok nélkül kielégítsük Önt. Akár 1.000.000 euró hitelt és projektfinanszírozást tudunk biztosítani Önnek.
Bármilyen jelenlegi helyzete és nehézsége is akadályozza, hogy bankjától hitelt vegyen fel, bízzon bennünk, meg tudjuk oldani Önnel.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljes megelégedésére szolgálunk.
Whatsapp: +4917683830359
Email: hitelgranit@gmail.com
PS: Nem komoly és paranoiás emberek, menjetek a maga útján.
Kedves! Nem tudom, mennyire nyilvánvaló, vagy sem, de ez egy sütős-főzős blog. A pénzügyi dolgait vigye máshova! Köszönöm!
Megjegyzés küldése