Oldalmegjelenítések:

2022. február 5., szombat

Tavaszias csirkemáj pörkölt bulgurral

Hozzávalók: 
(2 személyre) 

0,5 kg csirkemáj 
2 ek étolaj 
1 közepes fej vöröshagyma 
45 dkg tavaszi vegyes zöldség 
12,5 dkg (1 cs) bulgur 
bors 
majoránna 
só 

Elkészítése: 

A csirkemájat nem túl kicsi darabokra vágjuk. A vöröshagymát apró kockára vágva, enyhén megsózva, az olajon - fedő alatt - megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldséget, azzal együtt pároljuk, amíg a zöldség már éppen kész lenne. Ekkor hozzáadjuk a csirkemájat, azzal csak addig pirítjuk, amíg a máj egyformán kifehéredik. Adunk hozzá 1 kk őrölt paprikát, elkeverjük és el is készült. A zacskó bulgurt a leírás szerint forró, sós vízben 10 percig főzzük, lecsepegtetjük és letakarva tálalásig félretesszük. 

Készíthetünk hozzá salátát, adhatunk savanyúságot, ízlés kérdése.

3 megjegyzés:

DERBIER SERVICES írta...

Sziasztok,
Pénzügyi problémái esetén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy protokollok nélkül kielégítsük Önt. Akár 1.000.000 euró hitelt és projektfinanszírozást tudunk biztosítani Önnek.
Bármilyen jelenlegi helyzete és nehézsége is akadályozza, hogy bankjától hitelt vegyen fel, bízzon bennünk, meg tudjuk oldani Önnel.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljes megelégedésére szolgálunk.
Whatsapp: +4917683830359
Email: hitelgranit@gmail.com
PS: Nem komoly és paranoiás emberek, menjetek a maga útján.

Roza írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Roza írta...

Kedves! Nem tudom, mennyire nyilvánvaló, vagy sem, de ez egy sütős-főzős blog. A pénzügyi dolgait vigye máshova! Köszönöm!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...