Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
1 fej vöröshagyma
20 dkg gomba
só
bors
1 teáskanál dijoni mustár
2 dl tejszín
reszelt citromhéj
1 db sárgarépa
1 db fehérrépa
olíva olaj
petrezselyemzöld
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágom, majd az olivaolajon kissé megsózva, fedő alatt puhára párolom. Ekkor hozzáadom a vékonyra szeletelt gombát, sózom, borsozom, amint a gomba levet eresztett, hozzáadom a vékony szeletekre vágott sárgarépát és petrezselymet, majd puhulásig párolom őket. Ekkor hozzáadom a csíkokra vágott halfilét, kicsit együtt főzöm őket, majd a tejszínbe belekeverem a dijoni mustárt és a ragura öntöm. Felforralom és elkészült.
Tálalásnál currys rizzsel, citromszeletekkel és petrezselyemzölddel megszórva tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése