Oldalmegjelenítések:

2020. március 24., kedd

Vészhelyzet van, komolyan kell venni.


3 megjegyzés:

Verus írta...

Ne is mondd, kész rémálom ez a helyzet! Mindhárom gyerkőc itthon, egész nap tanulok, főzök nekik...pihi szinte semmi! És örülök, hogy megtehetem, hogy itthon vagyok velük!
Vigyázz magadra! :)

undercover írta...

Roza, te egy tündér vagy, hogy másokra is gondolsz! (sajnos, nem fogadhatom meg, el kell mennem a patikába a férjem gyógyszereiért, amivel van némi fennforgás, mert nem minden orvos jogosult a felírásra, aki meg felírja, otthon csücsül, zárva van a kórházi osztálya. Telefonon nem tudtam rábeszélni a patikust, mert egy drága gyógyszerről van szó. De ettől eltekintve otthon maradok.
Reméljük, hamar lecseng ez a járvány.

Roza írta...

Verus, mást nem tehetünk, valahogyan át kell vészelni ezt az egész őrületet :(
Köszönöm, vigyázok magamra, de 1200 km-re idegen országban, ilyen problémák között a józan eszemet próbálom megőrizni :( Így jár, aki a lelkiismeretére hallgat és nem menekül, amíg még lehet. És azt sem tudom, ITT egyáltalán felfogják-e, hogy ez mekkora áldozat tőlem :(

Undercover, nagyon megértelek. Az én párom - hasonló gyógyszerrel, amit nem egyszerű beszerezni - egyes egymaga van otthon. Senki nincs, akire számíthatna. Én lennék, ha együtt nem döntünk úgy, maradjak itt Németországban, a bácsinak sincs senkije. Én is abban reménykedem, hogy nem tart olyan sokáig, hogy ne bírnám ki.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...