Hozzávalók:
(4 személyre)
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg olajbogyó (fekete v. zöld, ill. vegyesen)
15 dkg füstölt ízű feta sajt (lehet sima is)
20 dkg kígyóuborka
10 dkg lilahagyma (lehet vörös, ill. újhagyma is)
Öntethez:
3 ek. olívaolaj
1 ek. víz
1 ek. citromlé
ízlés szerit morzsolt bazsalikom (szezonban frissen vágott)
ízlés szerint bors
Elkészítése:
A saláta hozzávalóit kb. egyforma kockákra vágtam. Elkészítettem az öntetet. Az alapanyagokat egy nagyobb edénybe öntöttem, ráöntöttem az öntetet.
3 ek. olívaolaj
1 ek. víz
1 ek. citromlé
ízlés szerit morzsolt bazsalikom (szezonban frissen vágott)
ízlés szerint bors
Elkészítése:
A saláta hozzávalóit kb. egyforma kockákra vágtam. Elkészítettem az öntetet. Az alapanyagokat egy nagyobb edénybe öntöttem, ráöntöttem az öntetet.
Alaposan összekevertem és kb. 1 órahosszára hűtőbe tettem.
2 megjegyzés:
Imádom a görög salátát.
Én is. Egyáltalán, minden salátát szeretek :)
Megjegyzés küldése