Hozzávalók:
(2 személyre)
180 g vegyes, friss saláta
175 g kefir
10 g saláta fix
2 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér
2 db frankfurti sertésvirsli
175 g kefir
10 g saláta fix
2 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér
2 db frankfurti sertésvirsli
Elkészítése:
A kefirbe belekevertem a saláta fixet. A salátaalapot kiöntöttem a salátástálba. A virliket egyforma karikára vágtam.
A toast kenyeret kockákra vágtam és forró sütőben a legmagasabb hőmérsékleten, légfúvással kb. 10 perc alatt megpirítottam. A salátaalapot összekevertem a virslikarikákkal, ráöntöttem a kefires salátafixet, óvatosan összekevertem, majd megszórtam a krutonokkal és tálaltam. Egy könnyű, finom, szénhidrát szegény ebédünk lett, mellyel jól laktunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése