Nem is kellett azért Németországba mennem, hogy egy eredeti német édességet elkészíthessek. Itt találtam rá.😀
Hozzávalók:
(2 személyre)
4 db tojásfehérje
4 db tojássárgája
1 ek finomliszt
1 ek porcukor
szükség szerint vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A lisztet szitáljuk rá, és óvatosan forgassuk össze.
Majd apródonként adjuk hozzá a tojások sárgáját is.
A masszát egy (kisebb) kivajazott tepsibe öntjük, elsimítjuk.
Végül előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt, aranysárgára sütjük.
Tálaláskor tányérokra szaggatjuk, vaníliás porcukorral, vagy kedvenc lekvárunkkal tálaljuk.
6 megjegyzés:
Nagyon finom könnyed desszertet készítettél, lehet hogy egyszer kipróbálom majd.
És így utólag kívánok boldog blogszülinapot és kitartást, jó egészséget és sok sikert a folytatáshoz! 😊
Katalin, nagyon szépen köszönöm :)
Ezzel én is régóta szemezem, köszönet a receptért.
Szívesen :)
Egyszer nekem is! JÓ!?
Mint mindig :)
Megjegyzés küldése