Hozzávalók:
(2 személyre)
250 gr. barna csiperkegomba
300 gr félkész schufnudel
1 doboz (250 ml) főzőtejszín
ízlés szerint frissen őrölt bors
1 ek-nyi kapribogyó
1 ek-nyi vágott petrezselyemzöld
2 + 1 ek. étolaj
1 kk. Erős Pista cseresznyepaprika krém
1 fej vöröshagyma
só
Elkészítése
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, 1 ek. étolajon, enyhén megsózva, fedő alatt üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az összevágott gombát, amikor már levet eresztett és összeesett, a kapribogyót, a borsot, a vágott petrezselyemzöldet és a cseresznyepaprika krémet adjuk hozzá, majd felöntjük a tejszínnel. Egyet forralunk rajta és félretesszük.A nudlit egy serpenyőben 2 ek-nyi étolajon alaposan átpirítjuk. Amikor már megpirult, ráöntjük a gombás szószt, összekeverjük, majd tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése