Oldalmegjelenítések:

2021. május 15., szombat

A Párom "hetvenkedik"


"Aki nem hal meg időben, afelett eljár az idő". Lehet, hogy ezt egy kissé morbidnak találjátok, de nekem a kedvenc mondásom. (Még anno, amikor a rákkal küszködtem, akkor hallottam valakitől.)
Nos, így történt ez nálunk is, kedves Párom betöltötte a 70. születésnapját. Mivel ez nem éri az ember váratlanul, én is tudtam szervezkedni, hogy milyen meglepetéssel tegyem emlékezetessé ezt a szép születésnapot. Összekötve a kellemest a hasznossal, vonattal utaztunk. Nem fárasztó, nem téved el az ember, én nagyon ritkán jutok vonatozáshoz, így döntöttem. Egyik borvidékről a másikba. Jártam egyszer - kb. 5-6 éves lehettem - Tokajban, a Tesóm itt tanult. Ezért is döntöttem emellett a vidék mellett. 
Négy napot (3 éj, 4 nap) kellemes összegért tudtam foglalni. Aztán eljött az ideje, amikor a Párommal is meg kellett osztanom a meglepetését, lévén, Budapesten ő az ismerős, ő tudja, a Népligetből hogyan juthatunk el a Keleti pályaudvarra. Már akkor látszott rajta a meglepetés és az öröm. 

Természetesen nem hagytuk ki, hogy a Tisza hídról ne fényképezzük le, hol folyik össze a Bodrog és a Tisza.


Az ünnepi ebédet a Toldi Fogadóban fogyasztottuk el.


Párom választása ez az étel. Nem emlékszem rá, mit rendelt:)


Ebéd után még sétáltunk egy kellemeset, majd hazamentünk a szállásunkra, ahol még várta az ünnepeltet két meglepetés is: "torta" gyertyával és pezsgő. 


Utána még egy kis meglepetés, megkapta a születésnapi bizonyítványát:) Ennek is nagyon örült, még sosem hallott/látott ilyet:)


Másnap tovább utaztunk Tokajból Debrecenbe, onnan még Mátészalkára szándékoztunk menni, de elromlott az egyetlen vonat, amivel el kellett volna mennünk, hogy a hazafelé útra visszaérjük Budapestre. Majd egyszer bepótoljuk.

Nagyon klassz, örülök neki, hogy a Nagytemplom előtt lettem lefényképezve:)

A Páromnak kívánok még nagyon sok, egészségben, boldogságban eltöltött évet, nagy szeretettel! Isten éltessen!:)

5 megjegyzés:

laciferi írta...

Drága kicsi szívem!
Nagyon szépen köszönöm ezt az élményekben gazdag szülinapi köszöntőt.
Külön köszönöm a blogodba feltett bejegyzést.
Remélem még sok-sok élményekben gazdag együttlét vár ránk.
Mi nem hátrálunk meg.
TELJESÍTJÜK.

Roza írta...

Úgy legyen!

Éva írta...

Isten éltesse nagyon sokáig erőben egészségben a "Hetvenkedőt ! Nagyon szép és emlékezetes meglepetést szerveztél, sok szép együtt töltött éveket kívánok :)

Roza írta...

Évike, nagyon szépen köszönjük! :)

zachoberholzer írta...

The 8 Best Casinos in Washington, D.C., Ranked
Washington, D.C. is ranked #1 의정부 출장샵 among luxury 원주 출장마사지 hotels in the world by TripAdvisor. Read 1236 reviews, find the best hotel deals, and discounts of Mohegan Sun,  김해 출장마사지 Rating: 과천 출장샵 4.6 경상북도 출장안마 · ‎1236 reviews · ‎Price range: $$

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...