Hozzávalók:
(2 személyre)
40 dkg csirke felsőcomb kicsontozva, csíkokra vágva
2 ek étolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint szójaszósz
ízlés szerint csípős Piros Arany
60 dkg burgonya tisztítva, hosszában 4 felé vágva
0,5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkehús-csíkokat befűszereztem a rendelkezésre álló fűszerekkel és kb. 30 perci állni hagytam. Eközben megtisztítottam és hosszában négybe vágtam a burgonyát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe raktam őket, miután egyenként étolajba mártottam őket. 150 fokon, el is kezdtem sütni.
Ezután a húst tettem a jól felforrósított olajba, ahol fedő alatt pirítottam kb. 10-15 percig. Ekkor levettem a fedőt és anélkül pirítottam tovább amíg a keletkezett víz el nem párolgott.
Tálalásig melegen tartottam húst és burgonyát, közben elkészítettem a salátát.
Tálaltam.
(2 személyre)
40 dkg csirke felsőcomb kicsontozva, csíkokra vágva
2 ek étolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint szójaszósz
ízlés szerint csípős Piros Arany
60 dkg burgonya tisztítva, hosszában 4 felé vágva
0,5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkehús-csíkokat befűszereztem a rendelkezésre álló fűszerekkel és kb. 30 perci állni hagytam. Eközben megtisztítottam és hosszában négybe vágtam a burgonyát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe raktam őket, miután egyenként étolajba mártottam őket. 150 fokon, el is kezdtem sütni.
Ezután a húst tettem a jól felforrósított olajba, ahol fedő alatt pirítottam kb. 10-15 percig. Ekkor levettem a fedőt és anélkül pirítottam tovább amíg a keletkezett víz el nem párolgott.
Tálalásig melegen tartottam húst és burgonyát, közben elkészítettem a salátát.
Tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése