Hozzávalók:
(2 személyre)
20 dkg karaj (2 szelet)
20 dkg paprika (2-3 db)
20 dkg paradicsom (2-3 db)
10 dkg vöröshagyma (1 kicsi, v. egy nagy fele)
chili paprika ízlés szerint
étolaj
50 dkg sufnudli (bolti, előhűtött, v. fagyasztott)
liszt, a húst belemártani
só
Elkészítése:
A paradicsomról lehúztam a héját. (A paprikáról nem sikerült igazán jól, de a végén összeturmixoltam, az sokat segített.) A vékony szeletekre vágott vöröshagymát kevés olajon, enyhén megsózva üvegesre pároltam. Ekkor adtam hozzá a paradicsomot, majd az összevagdosott erős, ill. édes paprikát. Amikor megfőtt, összeturmixoltam. Chili paprikával ízesítettem, hogy jó csípős legyen.
A sufnudlit egy serpenyőben, kevés olajon pirosra sütöttem.
A húsokat lisztbe mártottam, majd a maradék olajon, ami a nudlik sütése után maradt, mindkét felüket hirtelen pirosra sütöttem.
Tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése